ACCEP
Programa 2015 / 2016
Informació ACCEP
Docents
SEMINARIS I CURSOS
Sem. de Textos i Casos
Ensenyanza Lacan (teòric)
Ensenyanza Lacan (clínica)
Seminari pràctic
Psic. Nens i adolescents
Sexualitats
Freud (estudi sistemàtic)
Postfreudians
Psicopatologia i clínica
Técnica psicoanalítica
Modalitats de psicoterapies
PROGRAMES ESPECIALS
Topologia
Jornades
Cinema
 
ACCEP

 

 (ACCEP) Centre assistencial de pràctica clínica

Espai d’atenció terapèutica
Màster en Teoria i Pràctica Psicoanalítica de l’ACCEP

Som un equip que investiga i treballa en Psicoteràpia d’orientació psicoanalítica vinculat a l’esmentat Màster que poseeix el reconeixement i l’aval de la FEAP (Federación Española de Asociaciones de Psicoterapeutas). Un dels nostres principals objectius és oferir atenció clínica a tots aquells que la demanin, sense que la seva condició econòmica i social suposi cap mena d’obstacle.

L’atenció terapèutica es duu a terme per alumnes avançats en el màster, psicòlegs i psiquiàtres la major part, amb una rigurosa formació teòrica i sota la freqüent supervisió clínica de tots els casos per part dels docents del Màster, professionals amb una àmplia experiència en l’àmbit de la salut mental.

La nostra orientació i la nostra pràctica tenen com a objectiu acollir el pacient que pateix diferents malestars psíquics o símptomes i, des d’una escolta i un mode d’intervenció determinats, facilitar-ne la seva resolució, tot permetent-li interrogar-se sobre les causes i els afectes associats al seu patiment, sent precisament aquest fet el
que incidirà en la seva millora.

Tractem malestars com l’ansietat, fòbies, sentiment de fracàs, culpes, pors o pensaments dolorosos que, encara que se sàpiga que no estan suficientment justificats, insisteixen a fer-s’hi presents; malestars corporals per als quals la medecina no troba causa orgànica; angoixa o rebuig davant les exigències laborals o acadèmiques, amoroses o sexuals; en definitiva, qualsevol símptoma que en un moment donat irromp en la vida d’una persona, ja sigui home, dona, adolescent, nena o nen.

Els honoraris s’estableixen de comú acord amb el pacient, segons les seves possibilitats econòmiques sense que existeixi cap xifra prefixada institucionalment.

En relació a les institucions ens oferim com a un espai que rep derivacions de diferents fonts per a aquells casos que requereixin una intervenció terapèutica més personalitzada i freqüent.

Considerem fonamental per al pacient, la seva família i els altres professionals que puguin intervenir en el seu tractament treballar de manera coordinada en els casos en què faci falta; ben disposats per a la interconsulta i el treball en xarxa.

El nostre equip està format per:

Supervisors clínics
Manuel Baldiz Foz, Psiquiatre i Psicoanalista
Xavier Campamà, Psicòleg Clínic i Psicoanalista
Carmen Lafuente Balle, Psiquiatre i Psicoanalista
Ana Martínez Westerhausen, Psicòloga Clínica i Psicoanalista
Ramón Miralpeix Jubany, Psicòleg Clínic i Psicoanalista
José Monseny Bonifasi, Psiquiatre i Psicoanalista
Josep Moya Ollé, Psiquiatre i Psicoanalista
Clotilde Pascual Maza, Psiquiatre i Psicoanalista
Matilde Pelegrí Moya, Psicòloga i Psicoanalista
Rosa Roca Romalde, Psicòloga i Psicoanalista
María Inés Rosales Manfredi, Psicòloga Clínica i Psicoanalista
Rut Sonabend Gamarnik, Psicòloga Clínica i Psicoanalista

díptic >>>


Ens trobem a carrer Aribau, 127, ppal. 1a
08032 Barcelona
info@accep.org
Informació secretaria: Tel. 934 108 317
De dimarts a dijous de 19,00 a 21,30 hs.
Altres horaris d’informació: Tel. 685 348 609

 
Consulte las Condiciones de uso de este sitio WEB. Aviso en cumplimiento de las condiciones legales de la Ley 34/2002 de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico.