ACCEP
Programa 2015 / 2016
Informació ACCEP
Docents
SEMINARIS I CURSOS
Sem. de Textos i Casos
Ensenyanza Lacan (teòric)
Ensenyanza Lacan (clínica)
Seminari pràctic
Psic. Nens i adolescents
Sexualitats
Freud (estudi sistemàtic)
Postfreudians
Psicopatologia i clínica
Técnica psicoanalítica
Modalitats de psicoterapies
PROGRAMES ESPECIALS
Topologia
Jornades
Cinema
 
ACCEP

 

 

 

 

 (ACCEP)
     
 

ACCEP (Associació Catalana per a la Clínica i l'Ensenyament de la Psicoanàlisi) és una institució d'ensenyament, de clínica i de transmissió de la psicoanàlisi. La tasca que es proposa és la de dispensar una ensenyança psicoanalític en el seu doble vessant teòric i clínic seguint el camí traçat per l'ensenyança de S. Freud i J. Lacan.

S'inscriu dins del marc internacional de les Formacions Clíniques del Camp Lacanià que tenen com objectivo dur a terme activitats d'ensenyament i formació en Psicoanàlisi, i més específicament dins del col·lectiu de Formacions Clíniques a Espanya que constitueixen les següents institucions: ACCEP de Catalunya , CCM de Madrid, CCP-FCCL de València, FCG de Galícia, FCCL del País Basc, GEPAS d'Astúries i SYT de Tarragona i CCPT de Tarragona.
Conjuntament amb aquestes institucions ACCEP organitza una Jornada conjunta, programada per al maig de 2016.

Consulti el MAPA del CAMP LACANIÀ, una guia de l'entramat de les seves institucions.

Per a aquest curs 2014-2015, ACCEP desenvoluparà: Seminari de Textos i Casos, Espai de Lectura i Investigació, Cursos de Fonaments de la Psicoanàlisi -programa que es va iniciar ja en cursos anteriors-, Curs de psicoteràpia psicoanalítica, i cursos en conveni amb altres institucions d'ensenyament.

ACCEP facilita la realització de PRÀCTIQUES en diferents institucions i centres de salut mental amb què s'han establert convenis. ACCEP disposa a més d'un Centre Assistencial (CAPC) on els alumnes del MASTER realitzen les seves pràctiques en teràpia psicoanalítica.

ACCEP com a membre de la Federació Espanyola d'Associacions de Psicoteràpia (FEAP) facilita als alumnes del Màster en teoria i pràctica psicoanalítiques l'obtenció del Títol de Piscoterapeuta acreditat per la Secció de Psicoanàlisi de la FEAP.

 
 
 
     
  Totes les activitats tindran lloc a la seu d' ACCEP
(ACCEP)
Aribau, 127, ppal. 1r., 08032 Barcelona

Informació Directa
info@accep.org
Tel.  934 108 317
Dilluns a dijous de 19:30 a 21:00

Altres horaris:
Xavier Campamà > 649 757 831
Carmen Lafuente > 934 587 562
Clotilde Pascual > 934 140 761
Matilde Pelegrí > 667 039 379
M. Inés Rosales > 932 180 315
Rut Sonnabend > 605 886 861   
     
 
Consulti les Condicions d'ús d'aquest lloc WEB. Avís en compliment de les condicions legals de la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.