CINE: Otra mujer

Cargando mapa....

Fecha/Hora
Date(s) - 03/02/2007
11:00 am - 1:00 pm

Ubicación
ACCEP

Categorías No Categorías


Passi de la pel·lícula
Otra mujer
de Woody Allen

otramujerDirector: Woody Allen
Amb: Gena Rowlands, Mia Farrow, Ian Holm.

Marion es una professora de filosofia casada amb Ken, un metge prestigiós. Busca una certa soletat per poder escriure un llibre. Un dia descubreix que des de l’estudi on s’ha instal.lat pot escoltar, provinents de l’apartament veí, les confessions d’una altra dona -Hope- al seu psiquiatre. Escoltar aquestes converses no la deixa indiferent, i a mesura que va interessant-se per aquesta dona embaraçada i “desequilibrada”, ella mateixa comença a patir algunes transformacions subjectives, que la porten a replantejarse algunes relacions que per a ella són fonamentals.

El cinema explora novament l’altra escena , el que passa a l’altra banda de casa, com ho havia fet en La finestra indiscreta. El contacte amb aquesta “altra escena” no deixa el subjecte indiferent en cap cas, i menys encara en la histèria quan, com en el personatge de Marion, la figura de l’ altra dona —sempre present en l’inconscient en forma de pregunta— s’encarna en una semblant que fa que allò reprimit retorni.

Comentaris a càrrec de Carmen Lafuente i Manuel Baldiz

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Puedes usar estas etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arriba