Situació

A falta de lògica per a nombrar l’època actual, n’hi diem “situació”.

Una situació que no és lògica, però hi busquem la lògica; i que és molt poc analògica, quan les nostres vides socials més que mai es serveixen d’aparells digitals.

Una situació inoportuna, inesperada, imprevisible que irromp en les nostres vides i esdevé alhora tan quotidiana, però no per això menys inexplicable. -És sinistre?- Moments d’angoixa, desesperança, incomprensió, frustració i ràbia. Fins quan? Per què? 

Una situació que ens permet (obliga a) parar, aprendre a “no fer res”, que ja és fer molt, i aprendre a permetre’ns ser poc productives -seguint les normes d’un discurs capitalista- omplint el temps amb lectures, cuines a foc lent o contactes contemplatius amb la música.

Una situació que ens submergeix en dinàmiques laborals d’elevat estrès, de molta tensió, de pors i nous reptes; i que alhora ens compensen perquè ens permeten (i comprometen) a sortir de casa, relacionar-nos amb altres persones i tenir el cap i el cos ocupats fent alguna cosa més enllà de confinar-nos entre les quatre parets de l’espai íntim. 

Una situació que ens fa somriure més i valorar més les cares enpantallades de la nostra gent; i quan tímidament projectem desitjos, esperances i motivacions per “quan tot torni a ser normal”.

Anhelem abraçades.

ANA-LÒGIC -ÍNDIGA
Autora: Laura Francolí

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Puedes usar estas etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arriba